Cituoti:
Turiu tau tokį darbeli, gausi alus butelį mano nugerta.

Alkoholio negeriu isvis.
Cituoti:
Susisiek su tais kas administruoja šitą serverį, parodyk jiem esamą klaidą ir tegul ją ištaiso.

Tai buvo paslaugos teikėju neatsakingumas ir tingėjimas dirbti savo darbą, nes tuo metu kai registravausi forume apie lietuvišką raidyną galima buvo tik svajoti.
Manai, kad cia mano vienintelis argumentas? Va, prasom parodysiu, kaip pats rasai, atseit, taisyklingai:
Cituoti:
Varom iš lėktuvo pašokinėti su parašiutu, aš tau kupola bilekaip į kuprinę sukišiu.
Turetu viskas but taip, siekiant viska parasyti teisingai, demagoge: Eime iš lėktuvo pašokinėti su parašiutais. Aš tau duosiu kuprinę, kurioje parašiutas sulankstytas neatsižvelgiant į saugos reikalavimus.
Taigi, lituaniste didysis, pats rasyti taisyklinga lietuviu kalba tikrai nesugebi, o aiskini kitiems, kaip reikia rasyt. Nezinai nei, kad "varom" ir "bilekaip" yra ne lietuviski zodziai, o barbarizmai. Nesugebi net tasko sakinyje padeti ten, kur reikia.
Cituoti:
Tokie neatsakingi doktorantai kaip tu, mojuojantis nusipirktais diplomais, kaimų pakelėse kioskeliuose kebabus kepa.
Vaikuti, ar bent supranti kaip tu nusisneki? Visu pirma, tu manes net nepazisti, tad apie mano atsakinguma/neatsakinguma tau kalbet yra itin nekorektiska. Antra, tu mane smeizi, nes taip, kaip tu parasei, nera ir nebus. Pats, matyt, esi is gudzios Lietuvos provincijos ir nusprendei cia pademonstruot savo, atseit protinguma. Deja, susimovei ir smarkiai.
Cituoti:
Taip kalba kinta ir keičiasi tik taisyklės išlieka tos pačios. Tai ką tu vadini kalbos evoliucija geriau tiktu pasakyti mūsų Lietuvių kalbos darkimas ir niekinimas anglicizmais kaip, kad buvo savo laiku su rusicizmais ir dar dar visokiais .....izmais.
Taisykles ir gi kinta, jei to dar nezinojai. Kaip jau minejau, matosi, kad pats rasyt nemoki, o tik aiskini kitiems. Tie, kurie sugeba aiskinti, bet patys sugeba padaryt tai, ka aiskina, as dar gerbiu, bet as niekada negerbsiu tokiu zmogenu, kurie bando aiskinti kitiems kazka tokio, ko patys nesugeba.
Verdiktas: ziurint is mano poziciju, tavo reputacija jau sugadinta tikrai smarkiai, t.y. as tikrai nemanau, kad tu mane nustebinsi savo protu ar ismintim veliau; jei taip atsitiktu, kad tu, vis gi, nesi toks kvailas demagogas kaip dabar, kad man pasirodei, tuomet tave gal veliau ir pradesiu gerbti kaip oponenta.