uogaa raš?:
Pelene, susitikimas buvo saunus
man buvo smalsu suzinoti ar esi kada dalyvavusi forumieciu pasisedejimuose, m2 trumpai ir smagiai apie tave papasakojo :
Smagiai?
tuo paciu prasitare, jog m2 labai noredavosi isiterpti ir praplesti musu analizuojama tema apie stirli :
Tai gal reiktu kokios atskiros temos apie Stirli, pvz., "kaip isgyventi, sugyventi ir pergyventi Styirli"
, "Teorija ir praktika susisnekant su Stirliu" arba "Del ko "verkia" Stirliai"
...
bet kaip Liutauras pastebejo socionika turi savo ribotuma ir tas ribas as sau jau prapleciau :):
Turbut ant sio margo svieto neraism nieko, kas neturetu ribotumo, jei atribosim nuo visumos.
turint omenyje kad save laikiau hugo o siuo laikotaroiu gabene, diuma buvo tas elementas kuris apjungia sia trijada :
Kaip pastebejau, gyvenime labai daznai pradzioje tokia maisatis buna, netgi pastebejau tam tikras tendencijas. O ir ta pati Liutaura paemus, ji kazkas Robiku tipina, adekvatu Hugo-Gabenui.
diuma esant pastoviam ir ilgalaikiam santykyje su stirliu blokuojasi asmeninio ivertinimo sritis..
stai kodel po ilgalaikiu santykiu man atrode jog as esu ne be as.. o kur dar stirlio pasisakymai.. kad as jau nebesu tokia kokia buvau anksciau :
Taip idomiai tu destai mintis, sunku man isivaizduoti, kad Diuma per tiek mazai laiko, taip orentuotusi
. Nors visko pasitaiko... Tokiomis temomis man lengviau zodziu bendrauti, nes labai didelis minciu srautas.
bet kuriuo atveju.. bandau lauzyti socionikos taisykles tiksliau jas praplesti ..
siuo atveju cituoju liutaura .. grynu tipazu vienetai..
Na , nepastebejau, kur tu cia tas taisykles lauzai