Nadia raš?:
Cassandra, o kod?l manai, kad kažko noriu?
Galb?t nor?siu jus matyti savo forume.
Dabar noriu tik kad nelikt? apie mane blogios nuomon?s, neigiam? emocij? ir nemaloni? prisiminim?.
Nusprendžiau, kad kažko nori tod?l, kad nepalieki šios temos ramyb?je ir dar kapstaisi po j?, tarsi ne visi argumentai b?t? išsakyti ir tau vis dar b?t? lik? neaiškum?. Tarsi nor?tum kažkokio patikslinimo. Ar kažkokios reakcijos.
Matau, kad nori, bet nesuprantu - ko, tod?l ir klausiu.
O dabar po tavo posto viskas pasidar? aišku - nori atstatyti pusiausvyr? bendravime, gerus santykius. Tik darai t? ?domiai - vaizdžiai pasakojant, v?l pasiimi šakes ir mosikuoji jomis prieš akis: "o tai, k? aš viena kalta???" Ne t?velio Dono ?taka ?ia kartais

? Pažinojau vien? Don?, kuris analogiškai elgdavosi, kai pamatydavo, kad santykiai išsibalansavo
OK, Nadia, aš iš t? žmoni?, kurie žodži? ? vat? nevynioja - sakau visk? taip, kaip yra. Tiek gera, tiek bloga. Normalioje situacijoje (apie ligas ir b?das nekalbu, savaime suprantama, kad tada b?na ir kita atmosfera, ir kitas tonas). Esu griežta motera, škes. Tai va, nepaisant mano griežto poži?rio, kiaule aš tav?s nelaikau. Taip, laikau žmogumi iš priešinink? stovyklos, t? jau sakiau, ir budri mano akis tave stebi

Laikau tave užsispyrusia ir atkaklia mergiote siekiant id?jini? savo tiksl?, tikra savo id?jos entuziaste, kuri d?l jos eina "napralom" ir nesiskaito su tuo, kur ji yra ir kas j? supa. Ta?iau, turiu teisyb?s d?lei pasakyti, kad pastar?j? pusmet? tavo galvosenoje matau daug teigiam? permain?, kad tu skaitai Jung?, domiesi, tobul?ji ir pagaliau su tavimi galima pasikalb?ti ne vien tik apie fiziognomik?. Ir tas yra sveikintina.
Aš turiu vilties, kad ir toliau Linijoje tu eisi b?tent šia linkme. Juk pagalvok pati, jei dabar aš atei?iau ? tavo forum? ir saky?iau: "Viskas ?ia "chernia", visos tos j?s? nuotraukos, vsio takoje, meskit lauk, dabar tipuosim taip, kaip tipuoju aš, bo tatai vienintelis teisingas kelias", juk b?t? nemalonu, tiesa? Tiesiog apie tai buvo šneka...na, bet jau kartojuos...esi nekvailas žmogus, pati visk? supranti...
Va