Ne giminių, ne draugų, ne darbo. tai kas lieka? praeiviai gatvėje ir atstovai iš televizijos, artistai ir panašiai?
dar forumuose dalyvaujantys žmonės?
praeivių netipuoju visiškai. man atrodo vien iš išvaizdos nutipuoti teisingai praktiškai neįmanoma.
televizinius galima patipuoti. kartais paspėlioju. bet vėlgi, nepakanka info. bet čia gal mano problema- man tiesiog neįdomu, nerandu į ką gilintis iš jų, nes praktiškai nežiūriu tv, neskaitau laikraščių, neinu į renginius... tai nežinau, kaip čia galėtų pasireikšti mano tipavimo sugebėjimai.
forumai. rusų socionikos forumuose yra nemažai ir gorkių, ir žukovų, kaip ir kitų tipų atstovų. sekant diskusijas galima pamatyti, ar atitinka to žmogaus tipas, kurį jis pats ar kiti (žinomi) socionikai jam yra nustatę ir pasidaryti savas išvadas. Bet jau ir tuose forumuose nedalyvauju, gal laikinai? rodos perdegiau kuriam laikui, nusibodo.
dalyvauju kitam, ne socioniniam forume. ten yra žukovė, gorkė, hekslė, diuma, dreizerė (su ta nuolat kertasi nuomonės), kelios štirlicės, napoleonė, balzakė... na, daug įvairių tipų atstovių ten pastebiu, nes intensyviai bendrauja apie 40 žmonių. bet kad ir kaip būtų gaila, jeseninė ten aš viena esu.