uogaa raš?:
ttttikiuosi trecias bandymas aprasyti energijos iseikvojimo budus bus sekmingas
Tai cia skaitosi as jau trecia karta apie ta pati klausiu?
daug
gilus
...
Bet vistiek tingiu skaityti ka rasemes anksciau
Kaip ten bebutu, gyvenimas vieniems greiciau, kitiems leciau, bet vistiek juda i prieki, o su judesiu klazkas kinta, keiciasi. Kas buvo aktualu vakar, siandien gali tapti mazareiksmiska, ryt visai prarasti prasme.
po tavo klausimo, Pelene, rimtai susimasciau, kur issieikvoja mano energija..
paskutiniu metu uzstrigus ties interesu suderinimu seimoje.. jeigu as prie savo stirlio taikausi - viskas ciki.. tik bandau pasakyti ko man reikia.. ojoj kiek man tai kainuoja..:
Ot baisuoklis tas tavo Stirlis, ryzkiai jam reikia Dostisku moralu
Speju, kai tu bandai pasakyti ko tau reikia jis tai priima, kaip kova, kaip issuki, nes gi jis uz visus "zino" kam kas geriau ir kaip viskas turi buti. As tavo vietoje pasakyciau, ko as noreciau, reiketu, o ne reikia, as taip net nemoku. Pradeciau ji "vartyti" galimose isivaizduojamose situacijose atitinkanciose esama situacija ir paklausciau, kaip po to jis jaustusi. Speju jam butu sunku, susipainiotu, po to jis ilgai ir nuobodziai turetu ka pamastyti.
Bet tu ne Dostikas...
Jei ne paslaptis, kur tu prie jo taikaisi, o ar nera kitu budu, kad nei nesitaikyti taip jau labai, bet ir energijos pernelyg neiseikvoti?
O tie interesai, kodel turi buti suderinti, o negalimas toks kelias, kad kiekvienam savo?
o jeigu jauciuosi nesuprasta neisgirsta.. vat ir blogai.. viskas is ranku krenta.. kazkoks bejegiskumo jausmas kuris sako jog nieko negaliu pakeisti...:
Galiu paguosti tik tuom, kad siame santykyje kazkokio supratimo gali labai ir nesitiketi, na jau pasisitengti reikia, kad tikas jaustusi suprastas, bet ar tas kitas nores stengtis, del to, kat tu butum suprasta?
Dabar tavo jausmui reikia pasakyti, arba as taikausi prie situacijos, tiesiog susigyvenu su tokiu gyvenimu, arba ne, tikrai nemanau, kad kazka radikalaus galima cia pakeisti.
Velgi, jei nepaslaptis, kiek laiko jus kartu?
Siame santykyje galima viena priemone juos pataisyti, jums reiktu, tiksliau geriausiai butu Heksliukas, ar Dostojevskiukas, nors, kol jis inestu savo indeli dar pavargtumete, nors jam vargseliui supratimo tai truktu...
bet nelabai dar gaudausi..
Na tai kas, as ir be to puikiai suprantu ka tu sakai
, na nebent gal tu kartais ko nesupranti
.
kuris is ju yra mano silpnoji vieta.. todel issamesniu paaiskinimu negaliu pateikti..
Paaiskinti galima ir paprastai, nebutini zenkliukai, jie tik trumpina kalba, kai nori kazka pasakyti ir kad nereiktu daug pliurpti, idedi zenkliuka ir viskas aisku apie ka kalba. Teoriskai man ir taip is esmes aisku, kurkas idomiau praktiskai, gyvenimiskai, individuliai.