Buvau parasius posta, bet teko pabegti neissiuntus, o po to visa rastliava prapuole, uch...pasiutau

. Jau piktumas praejo, dabar bandysiu is naujo.
uogaa raš?:
Pelene:
pelene
viskas gerai, tiesiog darbai neleidzia per daug atsipalaiduoti
.. greiciausiai toks mano ritmas bus ir toliau
dienomis 
Na ir labai geras ritmas, toks sakyciau gabeniskai dostiskas

.
Man visada labai malonu pamatyti, kad jau yra tavo zinute

.
siomis dienomis mano stirlis guli suriestas radikulito - man sako - is taves uzuojautos jokios 
bet man juk neramu del jo .. nugara tepalu istryniau.. truputuka pagailejau
bet gal ir per mazai mano emociju.. pagalvojau ka kiti - labiau tinkantys stirliui pasakytu.. 
Vargselis...
Na, kad ir as nesu labai jau tusciazodziautoja, ar emocionali. Na zinoma, esu etike, tai vistiek nuotaikos atsispindi veide ir veiksmuose. Pirma pulciau varyti pas daktarus (nosr pati ju nemegstu, bet kitus pas juos varau), aiskinciausi, ka galima daryti, kad greiciau pasveiktu, po to, kad daugiau taip nepasikartotu, ko reiktu vengti, ar kaip elgtis, kad kita karta nesusirgtu. O, kad ir sveika, jei zinociau, kad cia jo silpna vieta, o kazkaip elgiasi, kas gali sukelti ligos atsinaujinima, vis perspeciau ir priminciau ko gali tiketis (zinoma gali susirgti).
Kad pakelti zmogui nuotaika palepinciau padarydama koki jo megstama vargi, pyraga, ar torta (gal labiau saldumynus darau), na ar nupirkciau ka jis mgsta. Atnesciau i lova, tegu smaguriauja, paprasyciau, kad ka nors papasakotu, kaip jam sekasi. Nors visokius pasakojimus megstu visada.
Gal visu tu pamokslu pasamoningai tikisi is taves Stirlis, gal jis tai vadina uzuojauta?
bet gal visi logikai nera stiprus jausmingumo israiskos srityje..
nes stirlis irgi sunkiai suvokia ko man reikia.. gal vel tai tas pats.. as nemoku isreiksti emociju..
bet mane tokie isireiskimai tuoj nuvarys i gilia nevilti 
.. jauciuosi kazkokia ribota
:
Kiek pstebejau Stirliai moka isreiksti savo emocijas, kokios jos, cia jau kitas klausimas, bet kaip, kiek ka jaucia manau nelabai patys gaudosi. O ir Gabenai kitaip, bet panasiai.
Tu tik zmogus, negali buti ir savo ir dar kazkokiu kitu tipu.
tiesa - o apie kokias r-jas kalbi ??? 

.. manes nekankinini.. sioje situacija cia as tave.. labiau 

Sakykim as taves ko paklausiu, o tu apie tai nenori sveketi, tu nevalingai tai parodai savo kunu (nors Gabenai is tu, kur maziausiai emociju isspinduliuoja), as zinau, kad ne ten kisu snapa ir tyliu. O kai to nematau, del galimybiu trukumo, ar zmogaus neemocionalumo tada jau klausiu kokia padetis

.
Ne, jokiu budu, tu manes nekankini. Pasirodo dvi kankintojos ir nei vienos kankines

(juokauju)